Inhimillistä teknologiaa etsimässä?

Tervetuloa mukaan!

Oletko koskaan miettinyt, missä kohden menee vikaan? Pelejä, sosiaalista mediaa ja teknologiaa syytetään usein siitä että se unohtaa ihmiset. Väitän, että tämä pitää jossain määrin paikkansa.

Teknologian taipumus on syttyä uuteen intoon innovaatioiden äärellä.  Kuitenkin, kuten tuli on hyvä renki mutta huono isäntä – voi sama käydä bittivirtojen ääressä. On väitetty, että teknologia eriarvoistaa ihmisiä ja sysää toisia syrjään. Sekin pitää valitettavasti paikkaansa – heti kun unohdamme teknologian äärellä ihmiset.

Tervetuloa siis mukaan pohtimaan, miten teknologia, sen kehittäminen ja inhimillisyys kohtaavat.

Pohtijana toimii pitkän linjan hanketyöntekijä, projektihäärä, intoa puhkuva innovaattori, sosiokulttuurinen innostaja, toimintaterapeutti, yhteiskuntapolitiikan pohtija ja yksinkertaisesti vahvasti nörtähtävä kuntoutusalan ammattilainen. Työni ytimessä on kehittää IT-avusteista toimintaa ihmisille, joiden taustalla on pitkäaikaisasunnottomuutta.

Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli Sinulla herää ajatuksia. Tämäkään digitaalinen mielipidealusta ei elä ilman dialogia.

Innostu teknologiasta ja valjasta se käyttöösi – mutta älä laske kaikkea sen varaan. On hyvä pitää kynä ja paperi tallella!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s